Oferta lunii Aprilie: -10% discount la toate categoriile de produse!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
produse
EN FR DE IT RO
Edit Content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
produse

Politica de confidențialitate a TTD Group

TTD Group respectă drepturile utilizatorilor săi în privința confidențialității datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze aceste date conform legislației în vigoare. Această politică de confidențialitate explică modul în care TTD Group colectează, utilizează și protejează datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi.

Colectarea informațiilor cu caracter personal

TTD Group colectează informații cu caracter personal atunci când utilizatorii interacționează cu noi, de exemplu atunci când completează un formular online, se abonează la newsletter-ul nostru sau ne contactează prin intermediul site-ului nostru. Informațiile colectate pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații relevante pentru interacțiunea cu utilizatorii noștri.

Utilizarea informațiilor cu caracter personal

TTD Group utilizează informațiile cu caracter personal colectate pentru a oferi utilizatorilor noștri serviciile și produsele noastre, precum și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri cu site-ul nostru și cu produsele noastre. De asemenea, putem utiliza informațiile colectate pentru a vă trimite noutăți, oferte speciale sau alte informații relevante despre produsele și serviciile noastre.

Divulgarea informațiilor cu caracter personal

TTD Group nu vinde, nu închiriază și nu dezvăluie informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege sau în cazul în care utilizatorii noștri ne-au dat consimțământul pentru a face acest lucru.

Securitatea informațiilor cu caracter personal

TTD Group ia măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri împotriva pierderii, accesului neautorizat, divulgării sau modificării neautorizate. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea informațiilor transmise prin internet, astfel încât orice transmisie se face pe riscul propriu al utilizatorului.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii noștri au dreptul de a solicita acces la datele lor cu caracter personal, de a solicita modificarea sau ștergerea acestora, precum și de a solicita restricționarea prelucrării acestora. Utilizatorii pot, de asemenea, să se opună prelucrării datelor lor cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct.

Modificări ale politicii de confidențialitate

TTD Group poate actualiza această politică de confidențialitate din când în când, iar orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu ultimele informații referitoare la modul în care colectăm și utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal.

Contact

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.

Data intrării în vigoare

Această politică de confidențialitate intră în vigoare la data publicării și se aplică tuturor informațiilor cu caracter personal colectate sau utilizate după această dată.

Pagini

Produsele noastre

Tâmplărie aluminiu

Tâmplărie PVC

Tâmplărie lemn

Sticlă securizată

Limbi

EN FR DE IT RO
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici!
Bun venit pe TTD Group!
Cum te putem ajuta?