Vezi mai multe produse....

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
produse
Edit Content

Vezi mai multe produse....

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
produse

Cine suntem

Echipă tânără - Experiență vastă .

Suntem o echipă tânără care dorește să schimbe imaginea serviciilor din domeniul tâmplăriei și sticlei. Răspundem nevoilor clienților, ascultând și îndeplinind așteptările acestora, îmbunătățind continuu calitatea serviciilor cu metode noi și cu oameni implicați și motivați. 

Avem o experiență vastă în vânzarea de tâmplărie și sticlă pe următoarele segmente de piață: export (Franța, Belgia, Italia, Austria, Germania), distribuție și servicii de montaj pe raza județului Maramureș și împrejurimi. 

Promovăm calitatea și în consecință lucrăm cu produse de top din domeniu: profile pvc Rehau și Salamander (Germania); feronerie Roto (Germania) și Maco Multi-Matic (Austria), profile aluminiu Alumil, Profilco – Grecia, Cortizo (Spania); sticla Guardian (SUA)  și Saint Gobain (Franța).

Siguranță și confort

Suntem aici pentru ca siguranța și confortul căminului ori afacerii tale să fie croit după nevoi personalizate, de familie sau de business.

Balustrade 100%
Cabine duș 100%
Compartimentări 100%
Paravane duș 100%
Sticlă bucătărie 100%
Uși sticlă 100%

Viziune

Viziunea noastră este de a ne crea un renume la nivel local în ceea ce privește produsele și serviciile oferite, astfel încât să ne asigurăm extinderea la nivel județean și regional. Dorim să devenim furnizorul principal de tâmplărie PVC și aluminiu pentru clienții interesați de cel mai bun raport calitate/preț, care pun accent pe calitate și diversitate în produse. 

Misiunea firmei noastre este de a asigura calitate produselor și serviciilor oferite și de a prezenta clienților cele mai bune și inovative soluții din punct de vedere tehnic și estetic . 

Obiectivul nostru pe termen lung este creșterea capacității de producție și de execuție a lucrărilor pentru a putea răspunde satisfăcător tuturor solicitărilor primite de la clienții noștri. În acest context urmărim promovarea produselor și a serviciilor la nivel județean, urmând ca apoi să dezvoltăm afacerea la nivel zonal și regional.

Promovăm calitatea și în consecință lucrăm cu produse de top din domeniu: profile pvc Rehau și Salamander (Germania); feronerie Roto (Germania) și Maco Multi-Matic (Austria); profile aluminiu Alumil, Profilco Grecia și Cortizo (Spania); sticlă Guardian (SUA) și Saint Gobain (Franța). 

Istoric

Parcursul TTD GROUP .

Începuturi

TTD GROUP a luat ființă în anul 2020 ca o continuare firească a unei afaceri aflate în plină expansiune, începută în 2015 la inițiativa lui Denes Rus. Lansarea TTD a venit în mod firesc în urma dezvoltării rapide a afacerii prin numărul de clienți și totodată prin mărimea echipei. Un impuls important a fost datorat și de diversificarea paletei de produse și servicii oferite pe piață. La început, afacerea (pornită în anul 2015) se ocupa în principal de distribuția și montajul de tâmplărie PVC cu sticlă termoizolantă.

2015

Inițiativa lui Denes Rus

2017

Adăugarea sticlei securizate

Extinderea produselor

În anul 2017, s-a adăugat la portofoliu sticla securizată, prin cabine și paravane de duș, balustrade, pardoseli, compartimentări și uși din sticlă securizată. Calitatea materialelor utilizate, profesionalismul și seriozitatea echipei au condus societatea la o afirmare rapidă pe piața locală din Baia Mare. TTD Group a devenit astfel un partener de încredere atât în rândul clienților cât și al furnizorilor.

Un nou punct de lucru

Investițiile constante în echipamente și forța de munca calificată, au cerut un spațiu suficient de mare pentru desfășurarea optimă a activităților. Astfel în anul 2018 societatea a deschis punctul de lucru actual pe Bld. București, nr. 106, Baia Mare. Peste doi ani mai târziu, aici începe și producția de tâmplărie din aluminiu și PVC.

2018

Deschiderea punctului de lucru în Baia Mare

Viziune

Suntem în continuă dezvoltare

În prezent

TTD Group are în prezent 17 angajați, organizați în cinci departamente: contabilitate, tehnic, vânzări și ofertare, producție și montaj. Activitatea firmei este organizată în jurul viziunii, misiunii și a obiectivelor stabilite chiar de la înființare.

Valorile noastre

Misiunea și valorile Grupului TTD .

o Etică profesională: Prioritatea noastră este responsabilitatea față de clienți, personal, furnizori, comunitățile în care operăm și mediu.

o Atenție asupra clientului: Clienții noștri sunt tratați ca parteneri cărora le oferim sprijin continuu pentru găsirea soluțiilor fiabile și flexibile. Încercăm să le oferim răspunsuri cât mai corecte și mai prompte, insistăm pe detalii și ținem cont de nevoi și preferințe.

o Familie: Suntem o afacere care apreciază relațiile personale, ne respectăm și ne susținem reciproc. Onorăm tradițiile, fiind în acelaşi timp deschişi la idei noi. Încurajăm angajații să gândească în mod creativ, să se simtă bine la locul de muncă şi să-şi folosească talentele pentru a fi diferiți.

o Dezvoltare: Credem în îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor noastre, iar pentru acest lucru investim în liniile de producție, în pregătirea angajaților și în găsirea de modalități de creștere a eficienței.

Furnizori

Furnizori de renume .

Pentru furnizarea profilelor PVC am colaborat cu furnizori de renume ai profilelor Rehau, Salamander și Aluplast; pentru echiparea cu feronerie a produselor colaborăm cu producătorii Maco și Roto iar pentru realizarea geamului termopan și tripan se utilizează sticlă Saint Gobain (Franța) cu distantier termic WarmEdge și argon.  

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine .

Dacă ai vreo lucrare de făcut și dorești o ofertă de preț sau ești interesat de serviciile TTD Group și dorești mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

Alin Candrea
Alin Candrea
Client
Read More
O firma serioasa care își respectă clienti
Ana Abrihan
Ana Abrihan
Client
Read More
Apreciez foarte mult profesionalismul echipei TTD. Sunt de încredere, comunicativi și mereu aproape la nevoie. Mulțumesc.
Mureșan Ioana
Mureșan Ioana
Client
Read More
Recomand, calitate si profesionalism!
Emi Sfercoci
Emi Sfercoci
Client
Read More
Seriozitate, pret bun, profesionisti!
Alexandra Maria Dumitru
Alexandra Maria Dumitru
Client
Read More
Recomand! Seriozitate și calitate

Ce spun clienții

Mărturiile clienților .

Prioritatea noastră este responsabilitatea față de clienți, personal, furnizori, comunitățile în care operăm și mediu. Angajamentul față de clienți este dovedit în mărturiile care dovedesc calitatea și profesionalismul dovedit de TTD Group.

Pagini

Produsele noastre

Tâmplărie aluminiu

Tâmplărie PVC

Tâmplărie lemn

Sticlă securizată

Sisteme Valedo

Limbi

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor? Suntem aici!
Bun venit pe TTD Group!
Cum te putem ajuta?